Луганська "Зоря" у рамках 29-го туру української першості з футболу прийме донецький "Шахтар".

Про це повідомляє "Футбол 24".

Наразі вже відомо, що саме матч у Запоріжжі може стати чемпіонським для донецької команди, адже у разі перемоги розрим між першим і другим місцем буде надто великим. При цьому у разі осічки Україну чекає певним чином золотий матч, адже медалі будуть розіграні вже у середу на ОСК "Металіст", де Шахтар прийматиме київське Динамо.

Наразі розрив між грандами українського футболу складає 8 залікових пунктів.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

При цьому луганська команда навесні не вражає своєю грою, проте саме сьогодні вони не мають права на провал, адже їй наступає на п'яти Маріуполь. Обидві команди мають по 39 очок. Підопічні Юрія Вернидуба вже давно забули про боротьбу за бронзу, однак сповзання аж на п'яте місце для й без того жахливого сезону неприпустиме.

Натомість Шахтар перебуває у прекрасній формі і настрої, адже зовсім нещодавно завоював Кубок України.

Кадрова ситуація

У Зорі доволі відчутна втрата у вигляді дискваліфікованого захисника Євгена Чеберка. Проте лазарет команди пустий. Можна відзначити повернення у перешу команду після гри з Динамо Олександра Тимчика, Богдана Лєднєва та Богдана Михайліченка.

У донецької команди ситуація дещо складніша, адже вже точно у грі не допоможуть Майкон, Марлос. Разом з ним у заявковий лист не потрапили Богдан Бутко та мулорічний новачок Фернандо.

Орієнтовні склади на матч Зоря – Шахтар

Зоря: Шевченко – Караваєв, Вернидуб, Литвин, Михайліченко – Сілас, Чайковський – Луньов, Лєднєв, Хомченовський – Будківський

Шахтар: Пятов – Болбат, Кривцов, Хочолава, Ісмаїлі – Степаненко, Антоніо – Тете, Коваленко, Тайсон – Мораєс

Нагадаємо, у суботу, 18 травня в Києві на НСК "Олімпійський" завершився матч 29-го туру української Прем'єр-ліги. У ній "Динамо" прийняло ФК "Маріуполь".

Як повідомляв "Знай.ua", капітан київського Динамо Віктор Циганков зміг забити блискучий гол у ворота суперника – Маріуполя на НСК "Олімпійський" у матчі 29-го туру чемпіонату України.

Також "Знай.ua" писав, що колишній тренер англійського футбольного клубу Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью несподівано анонсував своє повернення до тренерської роботи.