Українська велосипедистка Яна Беломоіна завоювала бронзову медаль на першому етапі Кубка світу з маунтинбайку в дисципліні крос-кантрі, який пройшов у німецькому місті Альбштадт.
Перемогла на першому етапі американка Кейт Кортні, випередивши на 49 секунд швейцарку Йоланду Нефф, а Яну Беломоіну - на 1,31.

Яна Беломоина успішно розпочала новий сезон

Як писав Знай.ua, Яна Беломоіна виграла золоту медаль престижної гонки Cyprus Sunshine Cup, яка відбулася 3 березня в місті Аматус, що на Кіпрі.

Чемпіонка Європи-2017 по маутинбайку випередила найближчу переслідувачку Мішель Гітчи з Бельгії більш ніж на три хвилини.

Дистанцію гонки становили п'ять кіл довжиною по 4,72 кілометри по пересіченій місцевості. Гонка на Кіпрі є однією з найстаріших і найпрестижніших у світі маутинбайка.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Для уродженки Луцька Беломоіної це перша перемога в сезоні і друга в кар'єрі на Кіпрі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, українець Віталій Воронцов завоював дві медалі на Чемпіонаті світу з триатлону ITU Multisport World Championship-2019 у Понтеведра (Іспанія).

Віталій Воронцов

Воронцов став срібним призером з дуатлону та бронзовим - з акватлону.
Воронцов змагався з провідними дуатлоністами світу серед юніорів. Гонки складалися з трьох етапів: біг на дистанції 5 км, потім 20 км велогонки і знову біг на 2,5 км. На цьому етапі Віталій поступився іспанському спортсмену Серхіо Бакстеру Кабрере всього кілька секунд.
На першості з акватлону (2,5 км біг , 1 км плавання і 2,5 км біг) українець завоював бронзу, поступившись лише господарям траси - іспанцям Естебану Басанту і Хорхе Гонсалесу.

Віталій Воронцов

Як раніше писав Знай.ua, українські гімнастки тріумфально виступили на Кубку світу в Болгарії і вибороли золото у групових вправах.