Чинний чемпіон Європи та світу серед аматорів, лідер збірної України з боксу, Олександр Хижняк поділився планами на майбутнє, а також розповів, чим займається у вільний від боксу час.

"Коли у мене є вільний час, то я читаю або дивлюся фільми, щоб розслабитися і додати знань. Моя пристрасть - це українська культура та історія, намагаюся дізнатися про них якомога більше. Читаю книжки про козаків і нашу релігію, вивчаю Біблію.

Моя головна мета - це Олімпійські ігри-2020 та поточний сезон дуже важливий для підготовки і моєї кар'єри. 2019 рік почався позитивно. Я виграв турнір Странжа в Болгарії та міжнародний турнір у Грузії. Моя наступна зупинка - Європейські ігри в Мінську", - передає слова Хижняка Sky Sports.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Хижняк став чемпіоном України.
Як писав Знай.ua, Олександр Хижняк отримав пропозицію про перехід у професіонали.

Олександр Хижняк

Як повідомляє Luckypunch.net, промоутерська компанія Top Rank, яка веде справи Василя Ломаченка (11-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) хоче підписати контракт з Хижняком.
Проте, Олександр заявив, що поки не збирається переходити у професіонали. У його планах - виступ на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Лише після цього він буде думати про перехід у професіонали.
Нагадаємо, Хижняк став найкращим спортсменом 2017 року в Україні. Крім того, Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця найкращим боксером 2017 року незалежно від вагової категорії.
У 2017 році Хижняк виграв чемпіонат Європи і завоював золото у ваговій категорії до 75 кг на чемпіонаті світу в Гамбурзі.

Як повідомляв портал Знай.ua, визначилися чемпіони України з боксу та склад збірної.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще