Команда чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) хоче організувати бій з переможцем реваншу Енді Руїс - Ентоні Джошуа.
Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк.
"Ніхто точно не знає, що сталося з Джошуа. Можливо, навіть сам Джошуа і його команда. Очевидно одне: якщо бій програно, то при підготовці і в самому бою однозначно були допущено якісь помилки.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Джошуа не використовував свої переваги. Якщо британець зможе оговтатися від психологічної травми, то в матчі-реванші, який, як я думаю, пройде в кінці цього року, він однозначно буде фаворитом.
Як змінився розклад сил в суперважкій дивізіоні після цього поєдинку? Тепер три пояси належать Руїсу, ще один - Вайлдеру. Обидва є боксерами промоутера Ела Хэймона.
Але питання про об'єднавчому поєдинку поки що неактуальний. Хто б не переміг у матчі-реванші між Джошуа і Руїсом, навіть якщо це буде американець, він буде змушений провести обов'язковий захист поясу WBO. Ми розраховуємо, що цим претендентом буде Олександр Усик", - заявив Красюк.
Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) та забрав усі його пояси.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Як писав Знай.ua, Руїс очолив рейтинг найкращих боксерів світу за версією Boxrec.

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.
Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.