Фінальну зустріч Ліги Чемпіонів, яка закінчилась рахунком 1:0 та піротехнічним скандалом, буде переграно на нейтральному полі.

Фінальний матч Ліги чемпіонів Африканської конфедерації футболу (CAF) між туніським "Есперанса" і марокканським "Відадом" (Касабланка) буде переграний в іншій країні.

Переможець "Есперанс" - 1: 0 - повинен буде повернути медалі і трофей переможця. Про це повідомив радник президента CAF Еді Амель.

Як відомо, зустріч завершилася скандалом. Після скасованого голу гостей, який був забитий на 59-й хвилині, коли поле заволокло димом від піротехніки, тренерський штаб і запасні марокканської команди вибігли на поле, так як суддя відмовився скористатися допомогою VAR. За деякими даними, система Відеодопомога арбітру просто не працювала.

Гравці і тренери "Відада" в знак протесту пішли в роздягальню. Після 1,5 годинної паузи матч не був відновлений, а суддя присудив перемогу туніської команді.

Нагадаємо, американська модель Кінсі Тадеуш Воланскі напівоголеною вибігла на поле під час фінального матчу Ліги чемпіонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.

Також Знай.ua писав, збірна України підкорила Меморіал Лобановського вперше за 10 років

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще