Нападник київського клубу Владислав Супряга має попит і за кордоном. Турецький клуб Фенербахче посилав запит в Динамо щодо ймовірності трансферу Супряги. Кияни відповіли, що хочуть отримати за свого таланту 13 мільйонів євро, після чого Фенербахче вирішив пошукати інші варіанти.

Зовсім недавно Супряга приніс Україні U-20 золото ЧС-2019, оформивши дубль у фіналі. Статус чемпіона світу – така річ, про яку вже в найближчому сезоні УПЛ забудуть усі, якщо ти не показуватимеш гідної результативності та не вестимеш команду за собою. Однак це золотий пункт у резюме юного таланта.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Владислав відіграв на турнірі 2 перші матчі в основі, після чого за 5 ігор провів менше часу, ніж на старті молодіжного Мундіалю. Попри те Супряга став одним з топ-5 ключових гравців України на ЧС-2019 за версією ФІФА.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Варто відзначити, що на турнірі акредитувались відразу 155 скаутів, а найбільше представництво мали топ-чемпіонати: Німеччина (23), Англія (20), Італія (18), Франція (13) та Іспанія (12). Словом, не дивно, що деякі наші футболісти викликали інтерес у команд з Європи. Проблема в тому, що абсолютно очевидно: ті ж Шахтар і Динамо не відпустять своїх зірочок просто для їх перспективи та розвитку – європейці можуть запропонувати приблизно 1-2 мільйони євро навіть за найкращих.

"Мілан правильно робить, що стежить за Супрягою. Очікування – високі. Головне, що в нього велике майбутнє. Перейти в Мілан буде трохи складніше, ніж Миколенку, адже той уже виступає за національну збірну України. Зокрема, не розчарував у матчі з Португалією. Утім, це талановитий хлопець, якого ми можемо очікувати у головній команді", – заявив Андреа Малдера, тренер-асистент Андрія Шевченка у збірній України.

Очевидно, що Супряга потребує тренера, який буде для нього Петраковим, а не Хацкевичем. Щоб, коли він марнував очевидний гольовий момент (як у півфіналі ЧС-2019 з Італією), на ньому не ставили хрест з ярликами "сируватості" і "невідповідності рівню", а довіряли місце в основі на наступну гру. Михайленко з його СК Дніпро-1, схоже, саме такий. А присутність у цій команді Булеци і Сафронова, інших чемпіонів світу з України, може допомогти розкрити ще один великий талант українського футболу, з яким потрібно важко і терпляче працювати.

Нагадаємо, скандал з домаганнями Неймара набирає обертів.

Як повідомляв Знай. ua, Неймар отримав суворе покарання за образи арбітра.

Також Знай. ua писав, що у ПСЖ хочуть позбутися він Неймара.