Чемпіон світу у чотирьох вагових категоріях американець Майкі Гарсія несподівано заявив про готовність провести бій із Василем Ломаченком.

Як відомо, в останній день літа 31 серпня на O2 арені в Лондоні відбудеться чемпіонський поєдинок в легкій вазі між українським чемпіоном за версіями WBA Super і WBO Василем Ломаченко та британцем Люком Кемпбеллом.

Однак, у кар'єрі українського боксера стався несподіваний поворот - найбажаніший опонент українця Майкі Гарсія, заявив про готовність провести бій із українцем. Американець, який планував виступати у напівсередній вазі, але після зустрічі з промоутером Ломаченка - Бобом Арумом, висловив упевненість в тому, що поєдинок з українцем відбудеться.

"Арум відразу ж запитав мене:" Ти зможеш зробити ліміт легкої ваги? Ломаченко хоче провести з тобою бій. Це єдине, про що він просить. Він дійсно дуже сильно налаштований зробити бій. І я з ним солідарний. Думаю, це буде круто ". Ця пропозиція цікава", - заявив Майки.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

За словами Гарсії Арум пропонує спершу провести в рамках його шоу проміжний бій в першій напівсередній вазі з опонентом на вибір. Якщо обидві сторони опиняться задоволені співпрацею, то перейдуть безпосередньо до переговорів про поєдинок Ломаченко-Гарсіа.

Нагадаємо, Ломаченко заробить рекордний гонорар за бій з Люком Кемпбеллом
Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко вразив неймовірним трюком