Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла у півфінал Вімблдону-2019, де зустрінеться з екс-першою ракеткою світу румункою Сімоною Халеп.
Матч Світоліна - Халеп відбудеться 11 липня о 15:00.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Українка вже зустрічалася з Халеп, і напередодні матчу поділилася очікуваннями від майбутньої зустрічі.
"Якщо говорити про майбутній матч з Сімоною Халеп, то ми багато разів зустрічалися. Я не хочу згадувати про наш чвертьфінал на Ролан Гаррос два роки тому, той матч не склався на мою користь, так і після цього ми теж грали. Це було вже досить давно. Зараз я трохи інший гравець. Це буде цікавий матч. Вперше ми зустрінемося в півфіналі. Думаю, для нас обох це буде цікаво. Сподіваюся, що я зможу показати свій найкращий теніс", - сказала Світоліна.
Тренер Світоліної Ендрю Беттлс напередодні півфіналу розповів про підготовку Світоліної до півфіналу проти Сімони Халеп.
"Світоліна знайшла свою форму на тренуванні за кілька днів до старту, так що ми були досить впевнені в наших силах. Еліна відмінно з усім впоралася. Думаю, всі і так чекали, що Еліна в якийсь момент дійде до півфіналу на Великих Шоломах. Тепер, коли це сталося, мені не здається, що це додасть їй більше тиску.
Матч з Сімоною Халеп в 1/2 фіналу припускає довгі обміни ударами, вони обидва добре грають із задньої лінії. Важливо буде, хто з них зможе підвищити свій рівень, грати активніше і зустрічати м'яч як можна раніше, особливо на траві. Найскладніше зараз - це не думати про те, що через два матчі трофей може опинитися в її руках.
Потрібно просто фокусуватися на тій роботі, яку потрібно робити. Важливо розуміти, що робота ще не закінчена", - розповів тренер.

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна знялася в новому рекламному ролику Nike.

Українка стала героїнею рекламної кампанії Dream Crazier Nike, яка розповідає про те, що немає нічого неможливого.
В ролику Світоліна розповідає про свій шлях у великий теніс, і про те, як надихалася грою спортсмена Андре Агассі.
"У мене було кілька тренерів, які говорили мені грати в традиційному стилі. Але я завжди намагалася робити все по-своєму", - ділиться Світоліна.
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.