Екс-чемпіон світу за версіями WBA та IBF у важкій вазі росіянин Денис Лебедєв оголосив про завершення професійної кар'єри.
Про це 39-річний боксер повідомив на своїй сторінці в Instagram.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Прийшов час розлучатися з великим спортом. Як справжній чоловік, чоловік і батько я зобов'язаний сконцентруватися на своїй великій родині і постаратися як можна більше уваги приділити своїм рідним людям", - написав Лебедєв.
Нагадаємо, Лебедєв отримав чемпіонський пояс WBA після того, як українець Олександр Усик перейшов у суперважку вагу.
Свій останній бій Лебедєв провів у листопаді 2018 року. Тоді росіянин переміг американця Майка Вілсона. Всього на професійному рингу він здобув 32 перемоги і зазнав дві поразки.
Як писав Знай.ua, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик розповів, чому відмовився від бою з росіянином Олександром Повєткіним.
Нагадаємо, Усика позбавили титулів WBC та WBO.
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі було розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдісом і Кшиштофом Гловацьки.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.