У четвер, 18 липня, стало відомо, що відома українська фехтувальниця Олена Кривицька поступилася перемогою в півфіналі чемпіонату світу 2019 року в Будапешті суперниці з Китаю Шен Лінь, яка є віце-чемпіонкою Азії, з рахунком 14:15.

Повідомляється, що вирішальний укол по Кривицькій Шен Лінь довелося наносити двічі. Першу спробу китаянці не зарахували через несправності амуніції Кривицької.

Олена Кривицька

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак привід для святкування все ж є – українка привезла додому заслужене третє місце і бронзову медаль. Уточнимо, що Лінь Шен побореться за золоту медаль з італійкою Наталі Моэльхаузен у фіналі чемпіонату.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Нагадаємо, що українські синхроністки Марта Федіна та Анастасія Савчук здобули чергову медаль на чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходить у Кванджу (Південна Корея).

Як повідомляв портал Знай.uа, чотири українські спортсменки взяли участь у щорічному турнірі з легкої атлетики, який пройшов у Падуї (Італія).

Також портал Знай.uа писав, що українська висотниця Юлія Левченко після перемоги на молодіжному чемпіонаті Європи (U-23) в шведському Евле розповіла про популярність в Україні.