Переможець семи Гран Прі Формули 1 Даніель Ріккардо назвав перехід до Renault у 2019-му найбільшим кроком у своїй кар'єрі в автоспорті. Він заявив, що не шкодує про своє рішення покинути команду Red Bull Racing.

Даніель Ріккардо сказав, що зараз він задоволений і собою, і своєю роботою. Крім того, він вважає, що його колишня команда за п'ять сезонів гібридної ери не досягла особливого прогресу.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли в минулому році я прийняв рішення про перехід в Renault у 2019-му, це наробило чимало галасу. Але потім все вляглося. Розумієте, іноді у тебе є внутрішня переконаність у тому, що ти робиш правильно. Мені часто кажуть: "Подивися на Макса, він на подіумі, а ти навіть близько не можеш до нього підібратися". Але знаєте, що насправді відбувається? Я кажу це не для того, щоб якось зачепити Red Bull, але взагалі-то ця команда показує точно такі ж результати, як і п'ять років тому", - зазначив Ріккардо.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Даніель Ріккардо також на прикладі показав, що команда Red Bull Racing не показала гідних результатів на змаганнях. При цьому австралієць спростував припущення про те, що однією з причин його переходу в Renault стала висока зарплата.

"У минулому сезоні приблизно за цей же період вона виграла три гонки, а зараз – тільки одну. Якщо б я залишився Red Bull Racing, мої справи навряд чи були б краще. Я також хочу сказати, що якщо ти виступаєш не за Mercedes, яка домінує в чемпіонаті, ти не можеш бути повністю задоволений. Звичайно, я не шкодую про те, що перейшов в Renault. Результати у нас не кращі, але я дуже задоволений командою і тим, що я тут бачу. А найголовніше, я задоволений собою і тим, що роблю, тим, що намагаюся вибудувати тут разом з інженерами", - додав гонщик.

Цілком природно, що поки австралійцю не вдається змагатися з Red Bull Racing, адже в першій половині сезону Renault поступається навіть McLaren, своїй клієнтській команді, яка використовує точно такі ж силові установки, а кращим результатом Даніеля залишається 6-е місце в Гран-Прі Канади.

Нагадаємо, що Світоліна засвітила шикарне тіло поруч із коханим на яхті: такою на корті ви її точно не побачите.

Як писав Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна знялася в новому рекламному ролику Nike. Українка стала героїнею рекламної кампанії Dream Crazier Nike, яка розповідає про те, що немає нічого неможливого.