Стало відомо, що 21-річний опорний півзахисник "Динамо" Ахмед Алібеков йде з київського клубу. Вся справа в тому, що футболісту запропонували перейти в чеський "Слован" з Ліберецю на правах оренди.

Цікаво, що контракт буде підписаний всього на один рік. До цього Алібеков перебував на перегляді в "Олександрії" і навіть грав у контрольних матчах.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми раді продовжити нашу співпрацю з "Динамо" Київ. Ахмед – універсал, який може грати на різних позиціях", – зазначив спортивний директор "Слована" Зденек Кукал.

Ахмед Алібеков

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Варто уточнити, що в минулому сезоні Алібеков зіграв за "Динамо" 4 матчі в Прем'єр-лізі. Вартість футболіста оцінюється в 200 тисяч євро. У "Словані" Алібеков буде одноклубником українця Тараса Качараби, який раніше представляв донецький "Шахтар".

Нагадаємо, що Коноплянка залишає "Шальке" і йде на місце легенди "Динамо".

Як повідомляв портал Знай.uа, київське "Динамо" обіграло "Шахтар" у рамках матчу за Суперкубок України - 2:1, і стало володарем цього трофею у восьмий раз.

Також портал Знай.uа писав, що капітан "Реала" не церемонився з легендами футболу після провального результату: "Ми про*ралися".