Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) за шестирічну професійну кар'єру заробив близько 15 млн доларів.
Такі подъсчеты зробив портал Mixsport.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За перші чемпіонські бої Ломаченко заробляв близько мільйона доларів, але після того, як ESPN+ став транслятором боксерських шоу, підписавши контракт з промоутерською компанією Ломаченко Top Rank, українець став заробляти по 2-3 мільйони за бій.
За розмірами заробітків за всю кар'єру Ломаченко зараз займає третє місце слідом за братами Володимиром і Віталієм Кличком.
Нагадаємо, наступний бій Ломаченко проведе 31 серпня в Лондоні проти Люка Кемпбелла. За цей поєдинок Ломаченко запрацює рекордний гонорар в кар'єрі - 4 мільйони доларів.

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Василь Ломаченко показав фрагмент силового тренування. В Instagram боксер показав, як качає руки, виконавши складну вправу – віджимання на кільцях.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.