У суботу, 3 серпня, відбудеться матч 2-го туру чемпіонату України між "Львовом" і київським "Динамо". Гра пройдена на стадіоні "Арена Львів". Початок зустрічі о 19:30.

Пряма трансляція протистояння між львівським та київським колективами пройде на телеканалі "Футбол 2".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Головним арбітром матчу буде Ігор Пасхал. Між собою команди провели загалом вже 6 матчів. 5 з цих зустрічей завершилися перемогами "Динамо". "Львів" виграв лише одну гру. Різниця м'ячів 6-2 на користь киян.

Травмованих чи дискваліфікованих у складі львів'ян немає – як і сенсу змінювати переможний склад. Можна лише зробити припущення щодо виходу з перших хвилин Альваро Тавареша, який у Чернігові вийшов на заміну та забив переможний гол, але й основа в тій грі відпрацювала непогано.

У Динамо ситуація складніша. Навряд чи зіграє Вербіч, який травмувався у матчі з Карпатами – за інформацією ЗМІ, він вже почувається нормально, однак випускати його на Львів перед виїздом у Брюгге було б занадто ризиковано. Те ж саме стосується Дуелунда. Крім того, команду покинули Русин та Оріховський, але повернувся Карлос Самбрано – втім, його вихід на поле малоймовірний.

Сезон-2019/20 в чемпіонаті України "Динамо" розпочало з перемоги в тому ж Львові над "Карпатами" (2:0). "Львів" теж у гостях обіграв "Десну" (2:1). Варто зазначити, що "зелено-білі" в цьому ж турі зіграють проти Шахтаря, тож місцевим вболівальникам можна навіть позаздрити через таку кількість топових матчів за тиждень.

Нагадаємо, зірка "Барселони" йде за космічні гроші до Анатолія Тимощука: подробиці трансферу року.

Як повідомляв Знай.uа "Ліверпуль" - "Челсі": жінка-арбітр вперше в історії розсудить Суперкубок УЄФА.

Знай.uа писав, Динамо переманив талановитого гравця збірної Люксембургу Родрігеса: деталі трансферу.