Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) розпочав підготовку до наступного бою, який заплановано на 14 вересня.
Суперником Ф'юрі стане швед Отто Валлін. Поєдинок пройде в Лас-Вегасі, США.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Готую свій арсенал до війни. Зустрінемося 14 вересня на арені T-Mobile в Лас-Вегасі. Це буде мій 30-й бій на профі-рингу, я залишаюся непереможним протягом 11 років. Я все ще кожен день шліфую майстерність, щоб показати іншим людям приклад. З величезною любов'ю, ваш Циганський король", - повідомив Ф'юрі в Instagram.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Популярні новини зараз

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.