По мережі вже поширилася інформація про перші рішення Олексія Михайличенка на посаді головного тренера київського "Динамо".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Слід нагадати, що новий коуч "Динамо" відмовився від послуг фіналіста Кубка Америки. Карлоса Самбрано, став співавтором річного успіху збірної Перу, виявився непотрібний київському клубу. Тепер з'явилася інформація і про інші кроки Михайличенко. Зокрема, він повернув до складу команди бразильського ізгоя – захисника Сидклея.

""Динамо" скасував всі вихідні і працює в режимі дворазових тренувань. Крім того, Михайличенко повернув в основний склад команди тих гравців, на яких Хацкевич не розраховував. Непогано, наприклад, виглядає Сидклей", – повідомив відомий спортивний журналіст Ігор Циганик.

"Перед Михайличенко стоїть завдання – виграти чемпіонат України і напряму потрапити в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Завдання озвучена президентом клубу. Михайличенко це сприйняв і погодився", – додав працівник ЗМІ.

Слід зазначити, що незважаючи на те, що Михайличенко не провів ще жодного матчу біля керма київського "Динамо", його команда вже опустилася на п'яте місце в таблиці української Прем'єр-ліги.

Поліпшити своє становище в УПЛ "Динамо" спробує в День Незавимости – 24 серпня Михайличенко дебютує на посту головного тренера киян у домашній грі з "Олімпіком".

Нагадаємо, що талант Динамо замахнувся на місце Циганкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник київського "Динамо" Мохаммед Кадири знявся в кліпі африканського репера G-Naze.

Також портал Знай.ua писав, що півзахисник Динамо хоче перейти в мексиканський клуб.