Колишній гравець донецького футбольного клубу "Шахтар" Іван Ордець висловив свою думку щодо того, як буде вести себе президент України Володимир Зеленський.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна заява прозвучала в інтерв'ю для порталу sport24.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Захисник влітку 2019 року перейшов грати в московський клуб "Динамо" зазначив, що буквально вболівав за Зеленського під час президентської компанії і йому здається, що гарант має намір провести прямі переговори зі своїм російською колегою Володимиром Путіним.

"Зеленський прямим текстом закликає до діалогу, вони зідзвонюються. Порошенко, наскільки я чув, взагалі не хотів з Путіним мати справи. А новий президент налаштований миритися. На вибори не ходив. Не спеціально, так вийшло, були плани. Але вболівав за Зеленського та відсотків на 90 відчував, що він стане главою держави. Він і Порошенко переміг з великим відривом. Зеленський знімає депутатів з посад, щось робить, хоче поміняти уряд і країну. Зеленський їздить містами, йде на контакт, дивиться, хто і де чим дихає. Люди його підтримують", - сказав футболіст.

Нагадаємо, Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розставив всі крапки над "і" щодо "відставки" Богдана.

Також Знай. ua писав, що Зеленський розповів, кому з українців "привалить щастя".