Потенційний суперник Василя Ломаченка - австралієць Джордж Камбосос - вважає, що український боксер все частіше демонструє свої недоліки.

Джордж Камбосос-молодший, який претендує на бій з Василем Ломаченком, заявив, що у останніх поєдинках українець показав свої слабкі місця. Про це пише WBN.

Майбутній суперник Ломаченка зазначив, що українець, без сумніву, найкращий у своїй ваговій категорії, однак Камбосос "голодний до перемог", і переглядаючи попередні бої Ломаченка, він помітив слабкі місця свого майбутнього суперника.

"У своїй ваговій категорії Ломаченко найкращий, без сумнівів. Однак, переглядаючи попередні бої українця, я помітив, що він все частіше розкриває свої недоліки. Щоб перемогти Ломаченка, необхідно бути воїном. Зараз я голодний до перемог. Думаю, наш бій вийде дуже насиченим. Я з радістю погоджуся на нього", - сказав Камбосос.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Василь Ломаченко

26-річний Джорд Камбосос провів на професійному рингу 17 боїв та здобув 17 перемог, 10 з яких – нокаутом. Австралієць володів лише регіональними титулами.

Джорд Камбосос

У 31-річного Ломаченка 13 виграних поєдинків та 1 поразка. Українець володіє титулами чемпіона світу у легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Нагадаємо, 31 серпня Василь Ломаченко переміг британця Люка Кемпбелла і об'єднав три чемпіонські титули.

Промоутер Ломаченка розповів, хто може стати наступним суперником українця.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко зізнався, що сказав Кемпбеллу після бою.

Також Знай.ua писав, Ломаченко різко висловився про війну з Росією