Лідер збірної України Олександр Зінченко та його кохана – журналістка Влада Седан – влаштували гарячий розбір польотів у Instagram. Все через зовнішній вид Влади на конкурсі краси "Міс Україна", який відбувся 12 вересня в столичному Палаці "Україна".

Влада Седан прийшла в ефектному червоному костюмі. Однак побачивши це фото своєї дівчини в соцмережі, Олександр Зінченко тут же вказав їй в коментарях: Manchester is blue.

Хто не в темі футбольних нюансів, "Манчестер Сіті", за який виступає Зінченко, має форму в небесно-блакитних кольорах. А от конкуренти його команди з "Манчестер Юнайтед" – у червоному. Виходить, Влада Седан вийшла у світ в кольорах найлютішого ворога свого хлопця.

"Нехай всі знають, що ти мені не дозволяєш носити речі червоного кольору", – тут же у коментарях до свого посту в Instagram, відповіла на укол свого бойфренда Олександра Зінченка журналістка Влада Седан.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Фолловери Влади Седан в Instagram підключилися до розбірок коханих: "Зіна, тягни!", "Покарай її за такий косяк", "Вона топить за United", "Glory Glory Man United", "He’s right! Only blue!".

Буквально напередодні виплила інформація, що Влада Седан вагітна від Олександра Зінченка. Знімок в Instagram Влади, на якому футболіст збірної гладить животик своєї коханої, свідчить про прекрасний стан дівчини. При цьому в описі до ілюстрації сексапільна журналістка додала значок немовляти з сосочкой і сердечко.

Фани допускають, що звістка про вагітність Влади спровокувало підвищену результативність Зінченко на полі. Протягом трьох днів він вразив ворота Литви, а потім і Нігерії.

Нагадаємо, гаряча дружина футболіста "Шахтаря" показала круглий животик, оцінила навіть кохана Зінченка: "Ти була гарною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зозуля забив два голи у Іспанії.

Також Знай.uа писав, що Шевченко поставив футболістам збірної України головну ціль у відборі на Євро-2020: "Мене не цікавить..."