Невідомо, що у Томаша Кендзьори, сталося з колишньою дівчиною Наталкою, але в один прекрасний день Наталія видалила всі спільні фото, а потім і зовсім зникла з Instagram. Довгий період часу футболіст був "без пари", поки не зустрів Вікторію.

Кендзьору стали помічати разом з ефектною блондинкою. Ідентифікувати симпатичну супутницю допомогло відео з сторіс футболіста, в якому зазначив Томаш дівчину.

Дівчина красива і дуже ефектна. В її Instagram повно яскравих красивих фотографій. І ось під однією з фото Томаш залишив коментар "Натаха, припини, всі знають, що ти у відпустці". На що дівчина відповіла, що той ще отримає за те, що називає її Натахой. Найвірогідніше, він мав на увазі свою колишню дівчину, яку досі пір не може забути. Як йде справа насправді - можна лише здогадуватися.

Нагадаємо, раніше "Брюгге" - "Динамо": онлайн-трансляція матчу

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Напівгола дівчина відомого динамівця показала гарячі розваги з подружкою: "Віра Брежнєва?"

Також Знай.uа" писав, що "Впізнати не вдалося": в будинку всесвітньо відомого футболіста виявили страшну знахідку, дикі подробиці