У ніч з 14 на 15 вересня в Лас-Вегасі на Ті-Мобайл Арені пройшов великий вечір боксу Top Rank, в головному бою якого воював епатажний Тайсон Ф'юрі. Протистояв Ф'юрі непереможний шведський супертяж Отто Валлін. Ф'юрі переміг суперника, однак зараз він перебуває у тяжкому стані.

Батько боксера Джон Ф'юрі розповів, що його сину необхідна буде операція. У ході бою Тайсон Ф'юрі розсік брову. Зараз він перебуває у лікарні.

"Подібний розтин брови – це найгірше, що я бачив в житті Тайсона. Така травма може завершити кар'єру, йому безумовно потрібна операція. Я пишаюся його відвагою, але його сила і міць кудись пішла сьогодні вночі. Він був слабкий, як кошеня. Не було достатньої кількості ударів, здавалося, що він втратив свою форму. Однак його воля до перемоги була безпрецедентна, хоча він доклав чимало зусиль для цього", – сказав Джон Ф'юрі.

Бій пройшов усі відведені 12 раундів, за підсумками яких судді віддали перемогу британцеві. Суддівський рахунок 116-112, 117-111, 118-110.

Зазначимо, ця перемога стала для Циганського Короля 29 в кар'єрі при 1 нічиєю. Шведський боксер програв вперше за 21 бій на профі-рингу. Таким чином, Ф'юрі став володарем унікального поясу WBC Maya, а вболівальники знову заговорили про реванш з Уайлдером.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, гаряча дружина футболіста "Шахтаря" показала круглий животик, оцінила навіть кохана Зінченка: "Ти була гарною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик показав українцям, як треба паритись в бані: "Аж в очі світить...".

Також Знай.uа писав, що розлючені фанати ледь не влаштували мордобій на полі.