Колишній наставник луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував можливий перехід в київське "Динамо", повідомляють Футбольні трансфери.

За словами Вернидуба, якби така пропозиція дійсно була б, жоден український тренер не відмовився би, хоча сам він розуміє, що не варто погоджуватися відразу.

Крім того, Вернидуб зізнався, що шкодує, що відхилив декілька цікавих пропозицій. Хоча зараз нудьгує за роботою і готовий повернутися.

Як писав Знай.ua, Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо".
Олексій Михайличенко
Михайличенко замінив на цій посаді Олександра Хацкевича. До цього призначення Михайличенко працював у клубі в якості спортивного директора.

Олексій Михайличенко, ФК Динамо

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чим керувався при виборі нового головного тренера команди.
"Я з величезною повагою ставлюся до Вернидуба. Він виконав величезну роботу в тій команді ("Зорі"), де працював. І в тій команді працювати було набагато складніше, ніж у київському "Динамо". Немає тих можливостей. Насамперед, команда не мала свого дому, але вона виступала на досить високому рівні, і не було таких великих провалів.
Але моє рішення було зроблено з однієї простої причини: Михайличенко був у курсі всього, що відбувалося в київському "Динамо". Від нього не було таємниць. Він займався трансферною політикою, він 4-5 раз на місяць виїжджав у відрядження, дивився ігри інших команд, спілкувався з Хацкевичем, бачив тренувальний процес, знає команду зсередини", - сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".

Нагадаємо, що Михайличенко вже працював з "Динамо" з 2002 по 2004 роки, а також у 2012 році.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Дуэлунд прокоментував чутки про вихід з "Динамо".