Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Церемонія вручення нагород The Best FIFA Football Awards-2019 відбулася 23 вересня у Мілані.

Стало відомо, як проголосували нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду та сам Ліонель Мессі. Так, Роналду не віддав жодного голосу за Мессі або Вірджіла ван Дейка, які разом з ним увійшли в трійку лідерів у цій номінації. Він проголосував за Маттейсу де Лигту, Френкі Де Йонгу та Килиану Мбаппе.

Мессі у свою чергу поставив Роналду на друге місце, на третє - Де Йонга, а найкращим, на його думку, повинен був би стати Садио Мане.

Нагадаємо, найсильнішим наставником серед чоловічих команд передбачувано став тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп. Німецький фахівець привів своїх підопічних до перемоги в Лізі чемпіонів і другого місця в Прем'єр-лізі.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Премію за найкращий гол сезону віддали представнику угорського клубу "Дебрецен" Даніелю Жори. Півзахисник яскраво відзначився шедевральним м'ячем у грі з командою українця Сергія Реброва "Ференцварош", коли в компенсований час він зміг вирвати перемогу для своєї команди ударом в падінні через себе.

У мережі також опублікували повний список лауреатів премії The Best 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.