Українська легкоатлетка Катерина Климюк нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня указом президента України Володимира Зеленського.
"Климюк удостоєна нагороди за досягнення високих спортивних результатів на ХХХ Всесвітній літній універсіаді в Неаполі, за самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України", - йдеться на офіційному сайті президента.

Як писав Знай.ua, американська легкоатлетка Еллісон Фелікс, 6-кратна олімпійська чемпіонка, встановила неймовірний рекорд на Чемпіонаті світу в Досі.

Еллісон Фелікс

У складі збірної США Фелікс завоювала золоту медаль у змішаній естафеті 4 по 400 метрів, і стала 12-кратною чемпіонкою світу.

33-річна Еллісон Фелікс вперше стала чемпіонкою світу в 2005 році в бігу на 200 метрів. Зараз вона - найтитулованіша легкоатлетка в історії Олімпійських ігор і чемпіонатів світу.

Зазначимо, що попередній рекорд належав легендарному ямайському бігунові, 8-кратному олімпійському чемпіону Усейну Болту.
Нагадаємо, Болт завоював свою останню, одинадцяту, золоту медаль ЧС в Лондоні у 2017 році. Болт з 2009 по 2015 роки 11 разів ставав чемпіоном світу в бігу на 100, 200 і 4 по 100 метрів.

Усейн Болт завершив легкоатлетичну кар'єру після чемпіонату світу 2017 року. Він є чинним рекордсменом планети в бігу на дистанції 100 метрів (9,58 секунди) і 200 метрів (19,19 секунди).

Як раніше писав портал Знай.ua, 18-річна Ярослава Магучих завоювала срібло в стрибках у висоту на дебютному для себе чемпіонаті світу в Досі.

Популярні новини зараз

Хто в першу чергу отримає повістки

Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Показати ще