Відбувся матч другого туру групового етапу Ліги Європи, в якому "Лугано" прийняв київське "Динамо". Поєдинок пройшов у швейцарському Санкт-Галлені, на стадіоні Кібунпарк. Головним арбітром матчу виступив 30-річний француз Карім Абед.

Гравці українського клубу підійшли до матчу у піднесеному настрої після 4 переможних поєдинків, в яких ворота залишилися "на замку". А ось "Лугано" життя чимало покидало перед матчем, так як вони опинились в негативній серії: не могли виграти останні 7 матчів (2 нічиї і 5 поразок).

Михайличенко прийняв рішення не ризикувати на старті матчу і намірився грати з одним форвардом. Місця в стартовому складі удостоївся Жерсон Родрігез, а Соль і Бесєдін залишилися на лаві запасних. Так само, "Динамо" грало без основного захисника, так як Бурда травмований. Несподіванкою став і Бущан, який замінив у рамці воріт Бойка. Під час матчу можна було помітити, що Денис попрямував до запасних гравців, явно кульгаючи. Очевидно, Денис травмувався перед матчем.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Вже на 3 хвилині пройшла атака господарів, але Кадар з легкістю вибив м'яч зі штрафного головою. Перші 10 хвилин матчу пройшли під знаком "приглядань" один до одного. Однак, на 10 хвилини гравець "Лугано" Карліньос мав можливість відкрити рахунок в матчі. Бущан необачно вибив м'яч перед собою, але 11 номер поцілив у поперечину.

На 21 хвилині Вербіч подав шикарний кутовий, однак, ніхто не замкнув передачу Бен'яміна.

23 хвилина ознаменувалася жовтою карткою для 23-річного захисника Яо, який є вихованцем міланського "Інтера". Гравець влетів ззаду по ногах Вербічу.

До середини першого тайму можна було однозначно стверджувати, що українська команда володіла територіальною перевагою. Однак, гравці "Лугано" здійснили 7 ударів по воротах суперника, в той час, як "Динамо" - 3.

На 32 хвилині Бущан врятував "Динамо" від пропущеного голу. Аратора наносив удар в дальній кут воріт, але голкіпер у стрибку зумів відбити м'яч на кутовий, який "Лугано" подали невдало.

"Динамо" на це відповіло своїми двома моментами. Однак, якщо удар Родрігеса був повз воріт, то другий виглядав значно небезпечніше. Однак, воротар "Лугано" вчасно вийшов і руками вибив м'яч з-під ніг нападника, який вже готовий був підходити на партнера. Якби Жерсон не зам'явся і віддав пас, гравець "Динамо" бив по порожніх воротах.

На 44 хвилині вже капітан "Динамо" Сидорчук міг відкрити рахунок, однак Бауманн потягнув м'яч з кута воріт.

Статистика першого тайму підтверджує нічийний рахунок на табло.

На початку другого тайму пробив Шабанов, але голкіпер міцно взяв м'яч в руки. Завершилися невдачами і прицільні удари Кендзьори, а потім і Циганкова - м'яч вперто пролітав вище воріт.

"Лугано" в дебюті другого тайму атакував переважно в позиційній манері, а у "Динамо" нічого не виходило попереду. Але, картина матчу залишалася колишньою.

87 хвилина змусила фанів "Динамо" посивіти. Бельмонте пробив по воротах, але поперечина врятувала киян. В кінці другого тайму "Лугано" перехопили ініціативу, а Михайличенко вирішив освіжити гру за допомогою де Пени, який вийшов замість Вербіча на 88 хвилині.

Останні хвилини матчу стали дуже валидольними для фанатів "Динамо". Однак, незважаючи на всі зусилля обох команд матч закінчився сухою нічиєю. Таким чином "Динамо" перервало свою переможну серію в "Лізі Європи"