Перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна вийшла у півфінал Підсумкового турніру WTA, який проходить в Шеньчхэні, Китай.

Еліна Світоліна

Її суперницею у півфіналі стане швейцарська тенісистка Белінда Бенчич, яка у рамках групового етапу перемогла на відмові Кікі Бертенс з Нідерландів.

Белінда Бенчич

Суперницею Світоліної повинна була стати 19-річна канадська тенісистка Бьянка Андреєску, однак вона знялася з гри через травму, яку отримала в матчі з Кароліною Плішковою.

Бьянка Андреєску

Як писав Знай.ua, стало відомо, скільки Світоліна заробить за Підсумковий турнір WTA.

Після матчу з Халеп Світоліна прокоментувала свою перемогу.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Еліна Світоліна

"У цьому матчі потрібно було надзвичайно багато фізичних сил. Ми обидві діставали багато м'ячів і витрачали багато енергії на корті. Сьогодні я відіграла дуже стабільно, дуже добре діяла в захисті і цим я дуже задоволена.

Коли я приїхала у Шеньчжень, то чекала наполегливих матчів. Намагалася залишатися дуже зібраною перед стартом кожного матчу. Сподіваюся, я зможу утримати цей рівень і далі, і здорово відіграти свій наступний матч", - сказала Світоліна.

Таким чином, Світоліна достроково вийшла у півфінал Підсумкового турніру. Останній матч групової стадії Світоліна проведе в п'ятницю, 1 листопада, проти 19-річної канадки Бьянкі Андреєску.

Нагадаємо, в першому матчі турніру Світоліна перемогла чеську тенісистку Кароліну Плішкову в двох сетах з рахунком 7:6 (12), 6:4.

Зазначимо, що це вже четверта перемога Світоліної над Плішковою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, напередодні старту Світоліної на Турнірі, тренер українки Ендрю Беттлс розповів про її підготовку та психологічний стан.

Як повідомляв портал Знай.ua, удар Світоліної визнаний найкращим на Підсумковому турнірі.