Непереможний американський легковаговик Девід Хейні (23-0, 15 КО) заявив про бажання провести бій з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василем Ломаченком (14-1, 10 КО), пише BoxingScene.
За словами Хейні, він швидше Ломаченка, і зможе його перемогти.
Василь Ломаченко, Getty Images
"Я бачу його вади. Мій ключовий фактор - це джеб, я думаю, що у мене він найкращий на планеті і він відрізняє мене від інших. По правді кажучи, я ніколи не програвав бій у себе в голові, адже цей поєдинок ще жодного разу серйозно не обговорювався. Зараз теж немає передумов, що мій наступний поєдинок буде саме з ним.
Мені здається, я зможу перемогти його через фізичну перевагу. Я швидше, сильніше і більше, ніж він. Мені 20 років, моє тіло міцнішає, що ви могли помітити в моїх боях. Перед поєдинком з Сантьяго я зламав своєму противнику орбітальну кістку, тому я з кожним днем стаю кращим", - заявив Хейні.
Як писав Знай.uа, Василь Ломаченко втратив лідерство в рейтингу кращих боксерів світу Р4Р.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Василь Ломаченко розповів, коли проведе наступний бій.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла, Getty Images

За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.