Кубинський суперважковаговик Луїс Ортіс (31-1, 26 KO) прокоментував майбутній реванш з чемпіоном світу за версією WBC Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО), який відбудеться 23 листопада у Лас-Вегасі.

За словами Ортіса, він готується нокаутувати Уайлдера.
Луїс Ортіс і Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, Getty Images
"Як я говорив, Уайлдер зараз - найкращий важковаговик десятиліття.
І до тих пір, поки хтось не переможе його, він залишиться номером один. У нас є інша тактика, яку ми будемо застосовувати на практиці, і я вірю, що в цьому буде різниця з першим поєдинком.
У мене є план, як нокаутувати Уайлдера до фінального раунду, але якщо мені потрібно пройти всю дистанцію, я також готовий пройти всі 12 раундів", - заявив Ортіс.
Як раніше писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер вважає себе королем боксу.

Деонтей Вайлдер, Getty Images

За словами Уайлдера, він не отримує належного визнання.
"Що б я не зробив, це не отримує визнання. Але потрібно розуміти, що я - король, я - чемпіон хевівейта. Своїми вчинками я вже заслужив місце в Залі слави. Я - найкращий нокаутер в боксі. Мене просто благословили даром нокаутуючого удару.
Мені вдалося вже багато разів спростувати слова багатьох критиків. Незважаючи на це, у світі ще залишилося багато скептиків. Це додає мені мотивації і волі рухатися тільки вперед", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер заговорив про завершення кар'єри.