Стало відомо, що батько і індивідуальний тренер російського непереможеного чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова (28-0) заявив про те, що хоче стати багатоженцем. Про це повідомляє Telegram-канал Super.ru.

Абдулманап Нурмагомедов

Так, в цьому прагненні Абдулманап навіть забув про один маленький нюанс, а саме про те, що Сімейний кодекс Російської Федерації не дозволяє укладати шлюби між парами, якщо хоча б один з них вже перебуває у шлюбі.

"Ще три вільних місця: одна жінка, друга намічається, третя... Не знаю, буде. Всевишній звертається до чоловіків: беріть в дружини двох, трьох, чотирьох. А одна може бути і у інваліда", - заявив він.

Нагадаємо, що чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) може провести наступний бій проти американця Тоні Фергюсона.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, бразильський боєць UFC Чарльз Олівейра кинув виклик чемпіону UFC у легкій вазі росіянина Хабібу Нурмагмедову (28-0).

Також портал Знай.ua писав, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) може завершити кар'єру після бою проти американця Тоні Фергюсона (25-3).