Спочатку призначення українського футболіста Андрія Шевченка тренером збірної України здавалося якоюсь авантюрою.

Андрій Шевченко

Іван Гецко стверджував, що Шевченко отримав цю посаду завдяки тому, що є кумом президента Української асоціації футболу Андрія Павелка.

Володар Суперкубка Європи 1975 року в складі київського футбольного клубу "Динамо" Стефан Решко заявляв, що буде дивом, якщо чоловік, який раніше нікого не тренував, доб'ється успіху зі збірною.

Однак сам Шевченко створив справжнє диво. Український футболіст навчив прямолінійну команду творити на полі. Він зробив новими лідерами збірної Олександра Зінченка, Руслана Малиновського та Романа Яремчука, які стали новим обличчям національної команди.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Андрій Шевченко

Слід зазначити, що у неділю, 17 листопада, збірна України завершила відбірний турнір Чемпіонату Європи. Фінальний матч відбудеться влітку 2020 року. Україна не програла жодного матчу, перемогла діючих чемпіонів Європи, а також фінішувала на 1 місці в групі.

Нагадаємо, що збірна України провела заключний матч відбіркового турніру до чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі в матчі зустрілися футбольні збірні України та Естонії для проведення товариської гри. Обидві команди вже завоювали собі участь у фінальній частині Євро-2020.

Також портал Знай.ua писав, що розгромну перемогу "Динамо" над "Барселоною" визнали одним з кращих матчів в історії Ліги Чемпіонів.