Український футболіст, форвард "Динамо Брест" Олексій Хобленко, заявив про бажання повернутися в чемпіонат України.
Про це він розповів у коментарі "Бомбардир".
За словами футболіста, у нього вже немає контракту з "Динамо Брест".
"Дуже важка гра була. Начебто і суперник середнього рівня, але фактор того, що щось може не вийти, завадив перемогти з великим рахунком. Але нічого, пережили, перемогли 1:0, цього було достатньо.
Хочу повернутися додому, у чемпіонат України. Поки не знаю, буду розмовляти з Динамо Брест, як вони будуть вести переговори зі мною. Контракту у мене вже немає, зараз я на стадії переговорів.
Чи є у мене інші варіанти продовження кар'єри? Так, є хороші варіанти, як в фінансовому плані, так і в кар'єрному. Є варіанти перейти кудись, крім України? Не знаю, не хочеться говорити про це, агент займається цим питанням", - розповів Хобленко.
Нагадаємо, "Динамо Брест" став чемпіоном Білорусі, здобувши перемогу над "Вітебськом" (1:0).
Як писав Знай.ua, український воротар мадридського "Реала", який виступає на правах оренди за "Вальядолід", Андрій Лунін вибув з боротьби за престижну премію Golden Boy у своїй віковій категорії.

Андрій Лунін, Getty Images

Італійське видання Tuttosport, яке вручає нагороду найкращому гравцеві Європи до 21 року, оголосив фінальну трійку претендентів на премію цього року: Жоау Феліш (Атлетіко, Португалія), Джейдон Санчо (Борусія Д, Англія), Кай Хаверц (Байєр, Німеччина).
Церемонія вручення нагород відбудеться 27 листопада в Римі (Італія).