В рамках підготовки до Євро-2020 збірна України з футболу проведе два товариських матчі, повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, 27 березня українці зіграють проти збірної Франції, а 31 березня — проти команди Польщі. Попередні домовленості про матчі між тренерськими штабами Андрія Шевченко, Дідьє Дешама та Єжи Бженчека вже досягнуті. Обидва суперники збірної України також гратимуть на Євро-2020.

Нагадуємо, що вчора збірна України дізналась двох з трьох своїх суперників на Євро-2020 — ними стали збірні Нідерландів та Австрії. Ще однин суперник українців стане відомий за результатами стикових матчів між збірними Грузії, Білорусі, Північної Македонії та Косово.

Як повідомляв портал Знай.ua, що сестра Мілевського зізналася, чим займається футболіст за межами України: "Він досі..."

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще