Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів, чим би хотів займатися після роботи у збірній України.
За словами Шевченка, він хотів би попрацювати тренером в одному з італійських клубів.
"Після того, як я завершу свою роботу зі збірною України, я хотів би тренувати команду в Італії, адже це моя друга батьківщина", - розповів Шевченко.

Як раніше писав Знай.ua, Андрій Шевченко включений до топ-10 найкращих тренерів національних команд за версією IFFHS.

Шевченко посів восьме місце, набравши 41 очко.
Андрій Шевченко
Очолив рейтинг тренер збірної Португалії (112), другий - наставник Бразилії Тіте (102), третім став Роберто Мартінес (97), що очолює команду Бельгії.
Також у топ-10 потрапили Дідьє Дешам (Франція, 87), Гарет Ворот (Англія, 45), Роберто Манчіні (Італія, 42) та Фелікс Санчес (Катар, 11).

ТОП-10 найкращих тренерів року за версією IFFHS

Нагадаємо, під керівництвом Андрія Шевченка збірна України виграла свою групу в Лізі націй, а також достроково кваліфікувалася на Євро-2020.

Нагадаємо, збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.

Матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Відзначимо, що збірна України надзвичайно вдало розпочала матч проти Португалії та повела рахунок на свою користь вже на 6-й хвилині. Марлос подав кутовий, Сергій Кривцов пробив, португальський голкіпер Руй Патрісіу відбив м'яч перед собою, а Роман Яремчук першим виявився на добиванні та з близької відстані вразив ворота.

Вже на 27-й хвилині Віталій Миколенко підхопив м'яч на лівому фланзі, потім віддав відмінну передачу в штрафний майданчик на Андрія Ярмоленка, який скористався шансом та забив другий гол.

Португалія скоротила відставання у рахунку на 72-й хвилині. Англійський рефері Ентоні Тейлор призначив суперечливий пенальті за гру рукою Тараса Степаненка та вилучив українського півзахисника за повторне попередження. Одинадцятиметровий реалізував Кріштіану Роналду.

Щоправда, збірна України встояла та перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.ua, Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.