Стало відомо, що донецький футбольний клуб "Шахтар" потрапив у престижний рейтинг авторитетного порталу Transfermarkt. Він складає список команд з 15 кращих національних чемпіонатів Європи, які ще не програвали у першості. Також зазначається, що саме "гірники" відкривають 17-й тур української Прем'єр-ліги.

Донецький

Крім "Шахтаря", в список непереможних клубів увійшли також "Ліверпуль", "Аякс", "Славія", "Ювентус" і "Зальцбург". Більш того, донецький "Шахтар" за кількістю виграшів йде врівень з чинним переможцем Ліги чемпіонів – "Ліверпулем".

Скріншоти

Слід підкреслити, що "гірникам" необхідно обігравати 11 грудня в Харкові "Аталанту" для того, щоб гарантовано вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко заявив, що одного разу може повернутися в донецький "Шахтар".

Як повідомляв портал Знай.ua, у ці вихідні дні в чемпіонаті України з футболу проходять поєдинки 17-го туру Української Прем'єр-ліги.

Також портал Знай.ua писав, що донецький "Шахтар" у рамках 17-го туру Прем'єр-ліги зіграв з "Олімпіком". Матч пройшов в Харкові на стадіоні "Металіст", початок - 19:00 за київським часом.