Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) заявив, що готовий зустрітися з Джервонтою Девісом після бою з Теофимо Лопесом.
За словами Ломаченка, Девіс - найцікавіший і самий бажаний суперник для нього.

Джервонта Девіс, Getty Images

"Я назвав Джервонту Девіса, як бажаного суперника, тому що він перейшов в мою вагу. Коли він був у другій напівлегкій, а я бився в легкій, то не міг говорити: "Давайте організуємо бій з Девісом". Він був на категорію нижче мене, тоді це було негарно, не зовсім по-чесному.
Тоді чоловік, який боксує на категорію вище хоче битися з людиною, яка б'ється на категорію нижче. Це не по-пацанськи, напевно. Зараз він перейшов в іншу вагову категорію і всі в рівних умовах. Він для мене самий цікавий суперник в легкій вазі, так і є, звичайно", - сказав Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.
Як писав Знай.ua, Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.