Колишній тренер львівських Карпат, білоруський фахівець Олег Кононов може стати новим наставником чинних чемпіонів Білорусі, брестського Динамо, повідомляє видання “Білоруський футбол”.

Колишній тренер Динамо, чеський фахівець Марцел Лічка, який привів команду Артема Мілевського та Євгена Хачеріді до першого в історії титулу чемпіонів Білорусі, залишив свою посаду на початку грудня, оскільки керівництво брестського клубу вирішило не подовжувати контракт із ним. Найближчим часом білоруський клуб вже має оголосити ім’я нового наставника.

Артем Мілевський

Олег Кононов чимало пропрацював в українському футболі. У 2004 році він був головним тренером нині “Металлурга” (Запоріжжя), а з 2008 по 2011 рік він очолював львівські “Карпати”, які вивів до Ліги Європи, де львів’яни виступили доволі успішно, а потім працював у клубі “Севастополь”. Останнім місцем роботи білоруського фахівця був московський “Спартак” (Росія), який він залишив восени цього року.

Нагадуємо, що нещодавно екс-футболіст збірної України Євген Левченко розповів про збірну Нідерландів, з якою українці зіграють в рамках Чемпіонату Європи 2020 року.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа збірна України з футзалу увійшла до топ-10 найкращих команд Європи.

Також Знай.uа писав про те, що Динамо і Десна отримали величезні штрафи за поведінку фанатів.