19-річний весляр-академіст Євген Оторвін трагічно загинув у ДТП в Херсоні.
Як повідомляє Херсонська обласна федерація академічного веслування, спортсмена збив автомобіль на пішохідному переході в центрі міста.
ДТП сталося на перетині вулиць Калнишевського та Перекопської пізно ввечері 15 січня. Спортсмен в той день познайомив свою дівчину з батьками, потім провів обраницю і повертався додому.
Євгенія госпіталізували у важкому стані, він помер в реанімації 17 січня.
"Справжній боєць. Перспективний і талановитий спортсмен. Щира людина. Надійний друг. Справжній чоловік. Улюбленець батьків. Душа друзів. Майже... доросла і самостійна людина... майже...", - йдеться в заяві Федерації.
Євгену Оторвіну було 19 років, instagram.com/niktarioon
Євген Оторвін був студентом Херсонського державного університету, вчився на другому курсі на факультеті фізичного виховання і спорту. Професійно займався академічним веслуванням.
Як писав Знай.ua, гравець американського футбольного клубу "Гастинг Бронкос", німець Ерік Бирігітті, трагічно загинув у Австралії.

21-річний футболіст послизнувся та зірвався зі скелястого берега. Його забрало сильною течією.
На місце події прибула поліція та рятувальні служби. Але тіло спортсмена вдалося знайти лише вночі. За попередньою інформацією, у відкритому морі на Бирігітті напали акули.

Як повідомляв портал Знай.ua, футбольний матч ледь не закінчився трагедією через удар блискавки.