Російського бійця змішаних єдиноборств Олександра Ємельяненка (28-7-1) заарештували за п'яний дебош, який він влаштував селищі Супсех під Анапою.
Відповідне рішення прийняв Анапский суд. Йому призначили адміністративний арешт - сім діб.
Ємельяненка затримали поліцейські, коли він дуже голосно вів себе в громадському місці. Для розглядів його відвезли у відділення поліції.

Як писав Знай.ua, російський боєць Bellator Федір Ємельяненко розповів про стосунки зі своїм молодшим братом Олександром Ємельяненком.

Федір Ємельяненко

За словами Федора, він не готовий пробачити брата і спілкуватися з ним.

"Я молюся, щоб людина знайшла себе. Для мене на сьогоднішній день Олександр мертвий.

Він хоче помиритися? Я вас благаю. Нехай спочатку вибачиться перед тими, кого він зґвалтував, образив, на гроші обдурив і так далі. Перед усіма, кого він називав тваринами.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Знаєте, скільки років я йому допомагаю? Дуже багато. Зараз найкращою допомогою буде не допомагати йому. От і все. Справа не у втомі. У людини своя дорога, своя життя. Просто шкода людей, які опиняються з ним поруч. Дай бог, щоб він отямився.

Дай бог, щоб це були не просто розмови, що він інший і так далі. Щоб не просто говорив, що читає писання святих отців, а розумів, про що вони говорять. Всі батьки говорять про терпіння і смирення. А коли людина говорить, що навколо неї всі тварини - це не терпіння. Треба звернути погляд всередину себе. І зрозуміти, що головна тварина сидить всередині. І з нею треба боротися. Тоді побачиш навколо себе людей", - заявив Емельяненко-старший.

Як писав портал Знай.ua, Абдулманап Нурмагомедов оцінив внесок Федора Ємельяненка в розвиток ММА.