Ексчемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко вважає, що на сьогоднішній день в хевівейті немає одного найкращого боксера.

"Прямо зараз супертяжа №1 немає. Для цього потрібно об'єднати пояси, якщо це можливо. Найкращий боксер повинен зустрітися з найкращим. Я думаю, ним повинен стати Джошуа. Він чудовий боєць", - передає слова Кличка Sky Sports.

Ентоні Джошуа, Getty Images

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко запустив власний бренд спортивного харчування WYLLIT.

"Майже за 30 років моєї професійної кар'єри я отримав досвід і виявив, що без принципів зосередженості, спритності, хорошої координації і витривалості, ніколи б не досяг своєї мети. Виходячи з цих відкриттів, я створив методику F. A. C. E. the Challenge.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Отже, ви йдете від бажання до свободи. Це буде складно, але сила волі допоможе вам, як допомогла мені подолати труднощі і перешкоди, ментальний і фізичний біль, і стати ближче до своєї мети. Якщо ви підходите до всього стійко і методично, це спрацює, так само як це спрацювало зі мною. Це тільки зайняло у мене трохи більше часу.

Володимир Кличко

Зараз я хочу зробити все більш компактним, точним і кращим, але вже в продуктах. WYLLIT випливає з мого методу F. A. C. E. the Challenge і кожен може вибрати, яка частина з цього необхідна вам сьогодні.

WYLLIT - це бренд, який робить волю відчутною для кожного. Перші продукти належать до харчового сектору. Так сказати, сила волі для харчування та пиття. І вам вирішувати, чи хочете ви бути рушійною силою. Це ваш вибір!" - розповів Кличко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко несподівано заговорив про реванш з Ф'юрі.