У суботу, 22 лютого, в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбувся другий матч 19-го туру Української Прем'єр Ліги. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Ворскла стартував о 17:00. Це була історична гра для українського футболу. На стадіоні Динамо за порожніх трибун вперше працювала система VAR, хоча до її послуг головний суддя жодного разу не вдавався.

Перший тайм "біло-сині" точно не можуть записати до свого активу. Сумбурні дії гравців Динамо не створювали проблем обороні гостей. Головні події відбулися після перерви.

Відкрив рахунок Віталій Буяльський – на 50 хвилині хавбек киян замість навісу з правого флангу виконав удар, який захопив зненацька Різника. На 62 хвилині Ворскла шокувала киян своєю атакою, яку влучним ударом головою завершив Степанюк. Після пропущеного гола кияни створили чимало небезпечних атак і коли ж здавалося, що матч так і закінчиться внічию, Назарій Русин отримав м'яч на межі штрафного і потужно пробив. Різник відбив, але точно на Беньяміна Вербича, який і став героєм матчу, подарувавши киянам перемогу.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

«Динамо» - «Ворскла» - 2: 1 (0: 0, 2: 1)

Динамо: Бущан, Кендзьора - Попов - Шабанов - Миколенко, Сидорчук - Шепелев (Де Піна, 76), Буяльський (Кадір, 90) - Дуеллунд (Караваєв, 63) - Вербич, Русин.

Ворскла: Різник, Сапай - Ндіайе - Чеснаков - Пердута, Пуцлін (Габелок, 82), Ребенок (Якубу, 65) - Степанюк (Артур, 70) - Шехіч - Кані, Кулач.

Голи: Буяльський, 50; Вербич, 90 - Степанюк, 62.

Картки: Кані, 32; Шехіч, 53; Кулач, 60.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Донецький "Шахтар" обіграв лісабонської "Бенфіки" в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Також "Знай.ua" писав,що у матчі п'ятого дивізіону чемпіонату Франції з футболу між "Тервіллем" і "Сотрихом" стався курйозний інцидент