Головний тренер кивеского "Динамо" Олексій Михайличенко 30 березня відзначає День народження. Йому виповнилось 57 років.

"Футбольний клуб "Динамо" вітає Олексія Олександровича з Днем народження і бажає нових гучних перемог і титулів біля керма "Динамо"! Щастя Вам і здоров'я, удачі та успіхів в улюбленій справі, здійснення всіх заповітних бажань, миру і благополуччя в родині!", - йдеться на офіційному сайті клубу.

Олексій Михайличенко, ФК Динамо

Олексій Михайличенко, будучи вихованцем київського "Динамо", дебютував за основний склад в 19 років. Він став одним з ключових гравців у "золотій" команді Валерія Лобановського, разом з якою тричі ставав чемпіоном СРСР, тричі - володарем Кубка СРСР, вигравав Кубок володарів Кубків УЄФА 1986 року. У складі збірної СРСР став віце-чемпіоном Європи і олімпійським чемпіоном у 1988 році. У тому ж році Михайличенко зайняв четверте місце в опитуванні France Football за титул найкращого футболіста року в Європі.

Михайличенка вважають одним з найтитулованіших динамівців. Після виходу з "Динамо" у 1990 році, він продовжив збирати титули в Європі, ставши чемпіоном Італії у складі "Сампдорії" і п'ять разів завоювавши титул чемпіона Шотландії у складі "Рейнджерс".

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Вже в якості тренера Михайличенка двічі привів "Динамо" до чемпіонства у 2003 і 2004 роках, завоював Кубок України та Суперкубок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, гравці київського "Динамо" показали, як тренуються і підтримують форму на карантині.

Офіційний канал команди в YouTube опублікував відео-фрагменти щоденних вправ футболістів Георгія Бущана, Йосипа Пиварича, Георгія Цитаїшвілі, Франа Соля та Ібрагіма Каргбо.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, гравці "Динамо" звернулися до своїх шанувальників у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.