Легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко, ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазовий чемпіон світу, чемпіон Олімпійських ігор-1996, записав відеозвернення для своїх шанувальників.

Володимир Кличко закликав усіх залишатися вдома.

"Друзі, в нинішній кризі та виклику, через який проходить практично увесь світ, є головний і простий принцип: "Якщо ти вдома, значить ти захищений".

Полетівши до сплеску пандемії, сьогодні я перебуваю за межами України, та на жаль, змушений залишитися тут, але подумки я з вами, на батьківщині.

Сьогодні складна ситуація в усьому світі, а особливо в США. Вірус поширюється і зростає з величезною прогресією, прийняті суворі заходи, багато хворих і багато померлих, їх кількість зростає щодня. Тут, при такій кількості хворих не вистачає елементарного: масок, засобів захисту та лікарняних ліжок. У Нью-Йорку, наприклад, сьогодні у центральному парку розгорнули польовий госпіталь.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Я не хочу, щоб Україну біда торкнулася в такому масштабі, і перше, що нам всім потрібно дотримуватися, так це елементарне, застереженнь та обмежень.

Я знаю, що мер Києва сьогодні робить все, щоб місто не було охоплене вірусом. Допоможіть йому захистити вас, захистити місто. І повірте, коли вам кажуть "Залишіться вдома", то залишіться вдома та узабезпечте, інакше масштаби ситуації, яка розгортається, будуть катастрофічними.

Бережіть себе, залишайтеся вдома і повірте, жодна із зустрічей не варто того, щоб бути кинутими на ваги життя. Будьте здорові!", - йдеться у зверненні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Кличко поділився своєю домашньою тренуванням.

На своїй сторінці в Instagram Володимир поділився відео, де показав, як працює з гантелями.

"Багато хто можуть здогадатися, що я все ще тренуюся і регулярно займаюся боксом. В такі часи, як зараз, я сумую за спортзалом і боксерськім рингом.

Важливо залишатися гнучким як фізично, так і ментально", - підписав відео Володимир.

Як повідомляв портал Знай.ua, братів Кличків визнали найкращими супертяжами 21-го століття.