Англієць Каллум Хадсон-Одоі, перший гравець "Челсі", який захворів на коронавірус, повідомив усьому світу, що вже одужав і почуває себе дуже добре.

Про це йдеться в інтерв'ю, опублікованому на офіційному сайті "Челсі", в якому футболіст розповів багато деталей про себе, свою історію хвороби та відчуття.

“Я почуваю себе відмінно. Вірус вже пройшов. Я в повному порядку, у відмінній формі, відчуваю себе як зазвичай, так що все добре. Я захворів три тижні тому, коли відчув жар і мені здалося, що це трохи дивно. На наступний день я відчував себе як зазвичай. Я думав, що це просто тимчасове підвищення температури, але виявилося, що ні.

Я сказав собі, що все не так погано, що симптоми несерйозні. Я думав, що відчуваю себе добре, набагато краще. Всі мене запитували, як я себе почуваю, і це було мило з їх боку. Вони підтримували мене і бажали одужання” - поділився вінгер Челсі.

Каллум Хадсон-Одоі, Getty Images

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Окрім того, зірка футболу виразив велику подяку усім своїм фанатам, а також фанатам футболу, які підтримували його: писали листи і повідомлення з побажанням швидкого одужання. За словами Хадсона-Одоі, йому досі складно осягнути наскільки швидким і небезпечним є цей вірус, і наскільки беззахисним виявилась світова спільнота. В інтерв'ю, крім подяки, він виразив сподівання, що скоро все мине.

Наостанок, футболіст поділився гарячим очікуванням повернення до гри - як до тренувань, так і до матчів. Хадсон-Одоі не має травм, а тому хоче показати свою фізичну форму максимально.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус добрався до футболістів - українська збірна втратила лідера.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міністр спорту висловився за скасування матчів чемпіонату з футболу через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що у захисника Ювентуса виявлено коронавірус.