Як відомо, дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та відеороликами, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона позує біля дзеркала, водночас спустивши штани, аби прихильники могли помітити те, що на ній немає спідньої білизни. Щоправда, за її словами, таким чином вона хотіла продемонструвати лише те, що вона має непоганий прес.

Буяльська, фото з вільних джерел

"Вирішила скинути в стрічку, аби нагадати, що у мене може бути прес, бо вже іноді хочеться кинути і нажертися (я маю на увазі смаколиків, і не смаколиків також), адже так все задовбало, а попереду ще цілий місяць і дай Бог, щоб тільки місяць", - написала дівчина, маючи на увазі карантин, який ввели в державі через коронавірус з Китаю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.