Португальський футболіст, нападник туринського "Ювентусу" Кріштіану Роналду опублікував відео зі свого тренування на карантині, яке він провів разом зі своєю дівчиною Джорджіною Родрігес.

Запис був розміщений на офіційній сторінці Роналду в соціальній мережі Instagram.

"Моя прекрасна партнерка по тренуваннях", - написав всесвітньо відомий спортсмен.

На відео можна побачити, як Родрігес підіймається бігом на невеликий пагорб і спускається з нього, після чого те саме робить і Роналду. Цікавим моментом у його пробіжці є те, що футболіст не зміг не скористатися нагодою продемонструвати свою гарячу сторону та вибухову швидкість - при підйомі атлет робить блискавичний ривок.

Роналду не вперше закликав підтримувати фізичну форму на карантині. Перед цим він запустив челендж зі скручуваннями на прес. Правда, майже відразу рекорд Кріштіану побила дворазова олімпійська чемпіонка Кастер Семеня.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Привіт, народ! Спасибі Роналду за його виклик, він зробив все можливе, мені вдалося набрати 176 за 45 секунд", - написала щодо цього спортсменка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше челендж Кріштіану Роналду дістався України - наші футболісти "скрутилися в баранячий ріг".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Якщо б Роналду був африканцем, то давно б закінчив кар'єру. Гроші — їх найвища мета" - легенда "Аяксу" жорстко пройшовся по співвітчизникам.

Також "Знай.ua" писав, Впала з самосвалу, гальмувала головою - Кріштіану Роналду перетворив кохану Джорджину на перукаря, відеохіт.