Легендарний нападник київського "Динамо" Сергій Ребров поділився з українськими журналістами спогадами з життя у збірній. Сергій Ребров зараз активно будує кар'єру тренера, однак він з теплом згадує свої найкращі роки в національній команді в якості гравця.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Сергій Ребров, Fradi.hu

"У відбірковому турнірі до Євро-2000 ми не забили французам у двох матчах жодного м'яча. Але і не пропустили, — згадує нинішній головний тренер угорського Ференцварошу. - Хоча могли перемогти. Найяскравіший епізод — момент Андрія Шевченка в гостьовому поєдинку. Пам'ятаю, віддав йому пас, він вийшов один на один і хотів буквально прошити Фаб'єна Бартеза. Шкода, не вийшло. Ми тоді зіграли дуже добре, передусім, як команда.", - заявив Ребров.

Також Сергій Ребров розповів, як команда реагувала на зіркових супротивників, про те, як вивчали конкурентів.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

"Звертали увагу на лідерів суперника, але знали і свої сильні якості. Так, це були, в основному, контратаки, як і в попередньому відбірковому турнірі, але збірна України продовжувала цим користуватися. Ми, до речі, так грали не тільки проти Франції, але і проти Росії. Звичайно, всі тоді побоювалися Зінедіна Зідана. На мій погляд, це був неймовірно розумний гравець. Не можу сказати, що він дуже добре відпрацьовував в обороні, але зате завжди контролював свою позицію. Коли його команда грала з м'ячем, це був безцінний виконавець, який у будь-якій ситуації приймав правильне рішення. Зідан добре асистував своїм партнерам, міг віддати будь-яку передачу, але при цьому і сам завершував атаки своєї команди. У нього була світла голова", - додав Ребров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, збірна України вирвала важливу перемогу у матчі з Польщею — Коноплянка і Зінченко головні герої, відео.

Як повідомляв Знай.uа 22-річний футболіст помер під час фізіотерапії.

Знай.uа писав, зірка "Динамо" Алієв вбрався в сукню заради дочки, відео епічно танцю.