Хорватський захисник "Динамо Київ" Йосип Піваріч заявив, що влітку у нього закінчується контракт з українським клубом і він поки не знає, де продовжить свою кар'єру. Про це передає Sportske Novosti.

"Мій контракт закінчується цього літа. В даний момент я живу в невідомості щодо того, що робити далі. Після турецьких зборів у Динамо сказали, що про новий контракт будемо говорити пізніше, протягом сезону. Але зараз все в режимі очікування, ніяких пропозицій поки немає.

У нас немає зараз командних тренувань – нам можна приїжджати на базу, використовувати поле для тренувань, але індивідуально і без входу в приміщення бази. Я не звик сидіти вдома і це складно. Добре, що поруч дружина і діти, але вони не ходять у дитячий сад, а сидять вдома, до чого не звикли. Ми трохи гуляємо, але парки закриті, а поліція контролює, щоб ніхто не збирався великими групами. Ми навіть не намагаємося піти на дитячий майданчик.

Хотів би я залишитися в Київі або повернутися в загребське Динамо? О, яке пряме запитання… Ми залишимо цю тему відкритою. Важливо те, що моя донька піде в школу восени, що суттєво вплине на те, де я продовжу кар'єру. Це повинно бути або місто, що має англійську школу, або я повинен буду повернутися до Хорватії. Я впевнений лише в тому, що не поїду нікуди без сім'ї, і в тому, що не буду підписувати контракт з командою з міста, де немає англомовної школи чи повернуся до Хорватії. Мені можуть запропонувати все що завгодно, але якщо це не буде відповідати моїм вимогам, то я просто скажу: "Привіт і велике дякую, ви можете зв'язатися зі мною в іншому житті".

Час від часу йдуть розмови про інші клуби, але я не розглядаю їх пропозиції. Навіть коли з'являлися нібито правильні угоди, це могло бути помилковим. Коли просто дзвонять і питають, то я не сприймаю це серйозно. Час покаже, я домовлюся з Києвом або з кимось ще. Я в небезпечній ситуації", - заявив динамівець.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Варто уточнити, що контракт хорвата з киянами закінчується 30 червня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пандемія нанесла потужний удар по українських футболістах і залишила їх без грошей.

Як повідомляв портал Знай.uа, футболісти "Динамо" сіли за парти разом з дітьми.

Також портал Знай.uа писав, що "Шахтар" обіграв "Динамо" - Мілевський зробив все, що міг.