Варто нагадати нашим читачам, що відомі українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко прийняли рішення привітати православних зі святом Великодня. Однак вони зробили це разом з російськими зірками, яким заборонено в'їзд до України.

Проте це вже в минулому, а зараз прийшов час розібратися з міфом, який свідчить, що у Василя Ломаченка слабка "опозиція". Саме тому було зібрано список з найкращих суперників, які зустрічалися з ним у ринзі. Даний список імен повинен розвінчати цей міф.

Гері Расселл-молодший

Країна: США

Вік на момент зустрічі з Ломаченком: 26 років

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Рекорд на момент зустрічі з Ломаченком: 24-0, 14 КО

Один з найшвидкісніших суперників у кар'єрі Васі. Ломаченко домігся свого в 2014-м. Спочатку програв Салідо, після чого все-таки прийшов за поясом і завоював його. Рассел був хороший, але для перемоги цього не вистачило.

Гері швидкий, багато б'є, вміє комбінувати і атакувати. У нього відмінні рефлекси, відмінна реакція і він просто крутий боксер. Але Василь був весь час трохи краще. До речі, це єдина перемога Василя не одноголосним рішенням суддів або нокаутом. Чи Ломаченко переміг рішенням більшості суддів американця й досі є питання.

Звичайно, вони є тільки у нього, але Гері раз за разом, час від часу згадує, що він не впевнений в тому, що Ломаченко переміг. Рассел хоче реванш, але поки не піднімається для нього у вазі, лише кидаючи виклики і володіючи поясом в тій же категорії, де він боксував з українцем.

Ніколас Уолтерс

Країна: Ямайка

Вік на момент зустрічі з Ломаченко: 30 років

Рекорд на момент зустрічі з Ломаченко: 26-1-1, 21 КО

На момент поєдинку проти Ломаченко Уолтерс виходив у якості одного з головних боксерів вагової категорії. Він був чемпіоном, виходив у ринг з сокирою і вигравав більшість поєдинків достроково. А потім зустрівся з Василем. За рік до цього Уолтерс звів внічию поєдинок з майбутнім суперником Ломаченка Джейсоном Сосою і повинен був реабілітуватися в поєдинку проти Василя. Але не вийшло. Василь влаштував показове побиття і Ніколас просто здався. Після цього в 30-річному віці Ніколас Уолтерс завершив кар'єру. Поєдинки з Василем не проходять безслідно.

Гільєрмо Рігондо

Країна: Куба

Вік на момент зустрічі з Ломаченком: 37 років

Рекорд на момент зустрічі з Ломаченком: 17-0, 11 КО

Битва дворазових олімпійських чемпіонів – одне з найочікуваніших шоу 2017 року. Єдиний значний мінус такого бою – вага Рігондо. Він занадто малий порівняно з Василем, у чому досі час від часу звинувачують українця. З іншого боку, Гільєрмо зробив вагу без проблем, не втративши в швидкості. І на поєдинок він викликав Василя, а не навпаки, причому робив це у провокативній формі.

Рігондо домігся того, до чого прагнув. Спочатку отримав бій проти другого дворазового олімпійського чемпіона. А потім просто отримав від Василя, здавшись у перерві між раундами. Гільєрмо, безумовно, крутий боксер і за рівнем боксу – один з найкращих у кар'єрі Василя. Незважаючи на це, Василь зробив те, що пообіцяв: просто вийшов і розібрався з меншим, хоч і вкрай кваліфікованим суперником.

Люк Кемпбелл

Країна: Великобританія

Вік на момент зустрічі з Ломаченко: 32 роки

Рекорд на момент зустрічі з Ломаченко: 20-3, 16 КО

Ще один олімпійський чемпіон рекорд у Василя. Люк – відмінний боксер. Великий, міцний, який завоював золото на Олімпіаді-2012 не тому, що турнір проходив в Лондоні, а тому що він був реально хороший. Бій з Василем вийшов крутим. Кемпбелл – непростий хлопець. Може і вдарити, і просто побитися, показавши навички. Ломаченко й його відправляв у нокдаун, але британець грамотно виплутався з ситуації, включивши режим боротьби. Кемпбелл влаштував відмінне випробування Ломаченку і, однозначно, став одним з найкращих суперників у його кар'єрі.

Орландо Салідо

Країна: Мексика

Вік на момент зустрічі з Ломаченком: 36 років

Рекорд на момент зустрічі з Ломаченком: 41-12-2, 29 КО

Василь Ломаченко у другому поєдинку в кар'єрі йшов на історичний рекорд. Він міг стати чемпіоном світу за рекордну кількість боїв. Але Орландо Салідо був проти: бив нижче поясу, багато боровся і отримав спірну перемогу за очками розділеним рішенням суддів. Орландо, напевно, найдосвідченіший боксер у кар'єрі Василя досі. Він пройшов десятки війн, бився з кращими і майже нікого не боявся. Але на реванш з Ломаченком не вийшов – зрозумів, що вдруге українець його не відпустить. У послужному списку Салідо: Юріоркіс Гамбоа, Хуан Мануель Лопес, Майки Гарсія, Роберт Герреро, Хуан Мануель Маркес і багато інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, краще не ображайте їх дітей — Усик, Берінчик та інші зразкові українські татусі-спортсмени.

Як повідомляв Знай.uа американець розсипався у вибаченнях перед Ломаченком.

Знай.uа писав, з другом під пивасик, - Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.