Георгій Цитаишвили – висхідна зірка київського “Динамо”. Талант цього футболіста відзначали дуже давно, але в голос про нього заговорили після чемпіонату світу U-20, який виграла збірна України, а Цитаишвили був одним з головних творців успіху. Однак з адаптацією в столиці України у Георгія в свій час були серйозні проблеми. Часом доходило навіть до курйозів.

В інтерв'ю Цитаишвили зізнався, що коли приїхав до Києва, йому було складно навіть познайомитися з дівчатами з-за мовного бар'єру. Тому висхідна зірка “Динамо” просив своїх одноклубників написати дівчині від його імені. Справа в тому, що у Георгія в той час були великі проблеми зі знанням російської мови, не кажучи вже про граматиці, і він соромився писати їм самостійно через можливі помилки.

Футболісти "Динамо", фото з вільних джерел


Цитаишвили згадав історію з 2014 року, коли вдалося організувати зустріч з дівчиною, з якою він спілкувався. Він розповів, що весь час, поки вони гуляли, він ішов мовчки, а в 50 метрах позаду йшли два його партнера по молодіжній команді і підказували.

Проблеми з вивченням мови та адаптацією в Києві не дивні. Цитаишвили народився на Кіпрі, а його батько – грузин, який грав за один з місцевих клубів. Однак зараз Георгій вже вирішив всі свої проблеми, вивчив російську, і вільно розмовляє на ньому.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіона світу потягнуло на екзотику — вчасно "запав" на красуню.

Як повідомляв Знай.ua, оголена дружина екс-капітана Динамо зробила вкрай відверте визнання – "Наша любов пройшла".

Знай.ua писав, відомий футболіст захомутав гарячу учасницю шоу "Холостяк" - "Брат, не пощастило вам".