Відомий британський боксер, який виступає в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі, спробував пояснити, чому вважає себе найкращим у світі на сьогоднішній день. Нагадаємо, що Тайсон в 2015 році обірвав чемпіонську серію легенди Віталія Кличка під час бою в Дюссельдорфі на Еспріт Арені.

Про це стало відомо завдяки заяві самого Ф'юрі для одного з британських спортивних видань.

Тайсон Ф'юрі, фото Getty

"Я досяг більшого, ніж хто-небудь з живих супертяжів. Ніхто і близько не стоїть поряд з моїми досягненнями. Я дуже щасливий щодо своєї кар'єри і залишуся таким, навіть якщо мені більше не доведеться виходити на ринг. Я пройшов цю гру. Я виграв кожен пояс – від чемпіона Англії до звання незаперечного чемпіона світу. Все зроблено, все закінчено. Вважатися найкращим – є. Якщо все відкинути, що, думаю, ми і зробимо, то я збираюся боксувати і приймати виклики претендентів. Кличко був таким, поки йому не стало 40. Багато великих чемпіонів продовжують і продовжують. Я не б'юся заради грошей, слави чи поясів. Я займаюся боксом, тому що мені це подобається. Мені нема чого доводити. Немає нічого що мені залишилося довести. Я в боксі, тому що люблю це, я займаюся цим усе життя. Навіщо мені йти, якщо я ще молодий? Сподіваюся боксувати до того часу, поки ми не сядемо з командою і не вирішимо піти, поки я на вершині, тоді я сховаюся у заході і хто знає, що станеться далі", – з нотами романтики заговорив про майбутнє Тайсон Ф'юрі.

Варто нагадати нашим читачам, що український боксер Василь Ломаченко повинен був провести бій з Теофімо Лопесом, однак в мережі з'явилася інформація, що бій нібито скасовано. Так, глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум спростував слова про скасування бою Ломаченко–Лопес і розповів про плани щодо організації поєдинку.

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Усик розкрив свою тактику в суперважкій вазі, супернику не позаздриш.

Як повідомляв Знай.uа змусимо Джошуа, а потім Ф'юрі - як Усик почне боротьбу за чемпіонство.

Знай.uа писав, Ф'юрі зробить відбивну з Джошуа – промоутер.